VISIONNAIRE CRESCENDO™

TA VARE PÅ HUDEN DIN I DAG OG DU VIL BELØNNES FOR DET I FREMTIDEN

 • Visionnaire Crescendo - Progressive Night Peel

  Lancôme har formulert en peeling med to faser som er meget enkel i bruk for kvinner som ønsker en fullstendig fornyelse. Begge formlene i Visionnaire Crescendo™ - Progressive Night Peel har en flytende konsistens som er lett å fordele i et homogent lag som IKKE skal skylles av. Dette vil gjøre det lettere for mange å bruke en peelingkur.

  28-dagers peeling om natten i 2 trinn. Crescendo brukes hver kveld på ren hud som første skritt i kveldens hudpleierutine, etterfulgt av normal pleie, øyekrem og nattkrem. For å oppnå og bevare best mulige resultat på lang sikt kan Visionnaire Crescendo™ brukes opptil seks ganger i året. Huden må få hvile i minst én måned mellom hver behandling.

 • VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR SERUM

  I 2011 lanserte Lancôme Visionnaire Serum - det første produktet basert på et molekylet utviklet av merkets forskere kalt LR2412. Et molekyl som er designet for å hjelpe huden med å forbedre dens tekstur og gir den en vakker og ren utstråling.

  Serumet gjør huden øyeblikkelig myk og smidig. Etter tre dager oppleves huden vakrere og glattere. Etter én flakong oppleves huden mer smidig, glattere, porene mindre synlige og hudens tekstur oppleves forbedret.

 • Visionnaire Day Cream

  Visionnaire Day Cream er en dagkrem som minsker rynker, fine linjer og porer dag etter dag, og til og med gir huden en jevnere og mer ensartet tone. Resultatet er en vakrere hud med en ren og klar utstråling.

  Den kremete og silkemyke teksturen smelter mellom fingerspissene og opptas umiddelbart av huden. Effekten er en umiddelbart frisk og velpleid følelse som varer hele dagen. Visionnaire Day Cream brukes om dagen, alene eller under makeup.

  Når du peeler huden er det vigtig at du bruker dagkrem med spf den påfølgende dagen.

  Dagkrem finnes for normal, tørr og fet hud.

 • Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

  Med Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector kan kvinner sove godt og glede seg til å våkne opp.

  Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancômes nye skjønnhetsprodukt er aktiv mens du sover. Det hjelper huden din med å forbedre utseendet og gi deg en herlig følelse når du våkner.

  Pleiende, men likevel lett, næringsgivende og likevel utrolig frisk – en krem som utnytter hudens naturlige evne til å restituere seg i løpet av natten og hjelper den til et mer avslappet, glatt og strålende utseende med en herlig myk følelse når du våkner.

 • VISIONNAIRE EYE CREAM

  Visionnaire Eye Cream håndterer alle problemer tilknyttet øyeområdet: rynker, mørke ringer og poser. Hydra Blur-teknologien, kombinert med Visionnaires aktive hovedingrediens, jasmonisk syre, gir en umiddelbart synlig virkning

  Hydra Blur-teknologien har en base av silkemykt pudder som består av silika og perlitt, kombinert med mykgjørende ingredienser, og gir en øyeblikkelig optisk effekt. Den lette formelen har en evne til å fange opp og spre lyset over huden. På denne måtes dempes skjønnhetspletter rundt øynene, og huden får en svært naturlig finish.